PHOTO-2021-01-04-10-56-49

Kay Witlam

Dat ben ik, Kay Witlam. Een vierdejaars bouwkunde student met als uitstroomprofiel architectuur. Al sinds ik in groep zeven zat wilde ik een architect worden. Ik vond en vind het nog steeds geweldig om zelf dingen te maken en mijn creativiteit hierop los te laten. Ook vond ik de techniek toen al super interessant, ik haalde alles uit elkaar om uit te vinden hoe het in elkaar stak. Naast de techniek vind ik het fijn om mensen te helpen en dan ook om andere mensen blij te maken. Zo probeerde ik op school al mensen te helpen om de stof beter te begrijpen. Dit ging dan vooral om de bèta vakken. 

Van mijzelf ben ik dan ook een leergierig persoon, ik wil alles te weten komen. Door deze nieuwsgierigheid heb ik dan ook een kritische blik. En doordat ik op die manier om mij heen kijk, zie ik altijd een oplossing in elke situatie. 

Waarom bouwkunde student aan huis

Ik ben deze onderneming gestart door verschillende redenen. Zo ben ik naast deze onderneming nog aan het studeren, hierbij merk ik dat wanneer ik iets toepas het beter kan begrijpen. Door deze onderneming wil ik tegen meerdere uitdagingen aan lopen waardoor ik beter wordt in het oplossen hiervan. Ook hoop ik door deze uitdagingen meer kennis op te doen die ik op mijn studie niet geleerd krijg. 

 

En andere belangrijke reden van het starten van deze onderneming is het helpen van mensen. Het gaat mij dan niet alleen om het achter laten van een goed resultaat, maar ook het zorgen dat de klant betrokken wordt in het proces. Wanneer je als klant een opdracht uitbesteed kan dit moeite in de communicatie opleveren, dit wil ik juist tackelen door samen te werken. Daarnaast komt het eindproduct hierdoor erg dicht bij de ideeën van de klant in de buurt. 

 

Als laatste is een doel van mij om deze onderneming door te zetten zodat ik ook andere bouwkunde studenten kan helpen met het opdoen van kennis. Zo ben ik van plan ook deze andere studenten aan te nemen wanneer de werkdruk te hoog wordt of de afstand veel te groot.