Naamloos-1-Hersteld

Verduurzamen

Een van de belangrijkste onderwerpen vind ik de duurzaamheid van gebouwen. Ik wil jou dan ook graag helpen met het inzicht krijgen in de mogelijke verbeteringen voor jouw woning. Een duurzamere woning is dan ook beter voor de planeet, zorgt voor een hoger comfort en is vriendelijk voor je portemonnee

Om dit te bereiken wil ik samen met jou kijken naar wat er mogelijk is. Want niet elk huis is hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde wensen.

Ontwerpen

Als je van plan bent om een uitbouw te laten bouwen is een ontwerp erg belangrijk. Om tot een goed en uitvoerbaar ontwerp te komen kan ik samen met jou aan tafel gaan zitten. Door samen te werken en duidelijke tekeningen te maken kunnen wij jouw idee uitvoerbaar maken.

8362 no background
2808165 zonder achtergrond.jpg

Informatie

Weet je nog niet zeker of je een aanbouw wilt laten bouwen of je huis te laten verduurzamen? Of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Voor dit soort vragen en meer ben ik jouw persoonlijke aanspreekpunt. Voor specifieke vragen kan ik bij jou langskomen om een zo passend mogelijk antwoord te geven. 

Vergunningen

Voordat de aannemer kan gaan bouwen moet je toestemming hebben van de gemeente. Voor deze toestemming moet de gemeente een vergunning afgeven. Om deze vergunningen te verkrijgen moeten de plannen helder worden overgebracht. Ik kan hiervoor de tekeningen maken en jou helpen de vergunning te verkrijgen.

Naamloos-1